HAR DU FÖRSÖKT DRA TILL DIG DITT DRÖMLIV ENLIGT KONSTENS ALLA REGLER UTAN ATT DET GJORT NÅGON STÖRRE SKILLNAD?

Har du affirmerat, gjort Vision Boards och allt annat du lärt dig kring Lagen om Attraktion men sitter fortfarande kvar på samma gamla plats som tidigare? 
 

GE INTE UPP, DET ÄR INTE DIG DET ÄR FEL PÅ!

Du är inte den enda som sitter fast, även om det säkert kan kännas så ibland…

När boken och filmen The Secret kom ut någon gång runt år 2006, fullkomligt exploderade människors medvetenhet kring Lagen om Attraktion. Budskapet i korthet är att ALLT är energi och att lika attraherar lika. Att vi genom att ställa in rätt energimässiga frekvens inom oss själva, kan dra till oss och manifestera allt vi vill i den yttre världen. Det låter ju underbart och lätt…

 

TOG MIG FRÅN UTBLOTTAD TILL ETT LIV I KONSTANT FLÖDE

Då, när The Secret kom ut var det egentligen inte nytt för mig. Jag hade under många års tid, då jag var totalt utblottad, studerat flera av de personer som var med i boken/filmen och hade läst allt jag kom över. Även från många andra som lärde ut samma saker. Och visst funkade det!


För Lagen om Attraktion hjälpte mig inte bara att ta mig från totalt utblottad till att leva ett rikt liv i konstant flöde. Den gjorde också att jag utbildade mig till terapeut och har sedan dess haft förmånen att hjälpa 1000-tals människor att nå stora förändring i sina liv. Många har gått från att ha det riktigt kämpigt och tufft till att i dag leva i ekonomisk och själslig frihet.
 

Under årens lopp har många kommit till mig på kurser och i enskilda sessioner och varit enormt stressade över Lagen om Attraktion. En stress över att inte vågar tänka en endaste negativ tanke, en stress över att de känner sig dåliga och mindre värda för att "Det verkar funka för alla alla andra men inte för mig". Det som skulle vara så enkelt har blivit ett rejält bakslag i deras liv, för känslan av misslyckande och hopplöshet har smugit sig in och vuxit sig allt starkare istället för att ge dem den positiva förändring de hade önskat.

 

 

PROBLEMET ÄR ATT DE FLESTA MÄNNISKOR INTE FÖRSTÅR ATT DE REDAN LEVER MED LAGEN OM ATTRAKTION...
Vi alla har redan lyckats med Lagen om Attraktion. Det går inte att misslyckas. Det är en naturlag lika stark som Lagen om Gravitation. Håller du en penna i luften och släpper taget om den, kommer den falla till marken. Du kan inte misslyckas. 

För vi alla har redan dragit till oss det liv vi vill ha.

Nu kanske du protesterar, ”Stop nej det stämmer inte! Jag vill gå ner 10 kilo, jag vill ha ett eget företag, jag vill träffa mannen eller kvinnan i mitt liv, jag vill ha mer pengar…jag har inte alls dragit till mig det liv jag vill ha”.

 

Jo det har du! Ditt undermedvetna har på autopilot redan skapat det liv du bett om. Problemet är bara att förutom din själs djupare längtan och dina mentala tankar om vad du vill ha, så har du dessutom undermedvetna inprogrammeringar som har sin egen agenda och som du inte ens vet om att de finns...

 

De inprogrammeringar du gjort i ditt undermedvetna kommer från omedvetna trosföreställningar. Och eftersom de är omedvetna VET DU INTE ENS OM ATT DE FINNS DÄR...

 

Till exempel: Om du har en längtan efter ett bättre jobb. Du söker alla de jobb som du har både lämplig kunskap och erfarenhet av och går på anställningsintervjuer som skulle passa dig, men blir ändå om och om bortvald. Du förstår inte vad det är för fel och tror det har med yttre omständigheter att göra. Att de inte gillade dig, att du inte skrivet ett tillräckligt bra CV osv.

 

Men när du söker lite djupare inom dig så hittar du ett minne av att när du var 4 år så fick du ett litet syskon. Helt plötsligt hann dina föräldrar inte ge dig samma uppmärksamhet som du fått tidigare. Du skapade där och då en trosföreställning: ”Jag är inte lika värdefull som andra, andra går före mig”. Den här trosföreställningen lever inom dig utan att du vet om det och styr ditt liv på autopilot.

 

Ett annat vanligt exempel är om du startar ditt eget företag. Du kämpar hårt för att få in kunder. Du marknadsför dig här och där, gör allt enligt Lagen om Attraktion och ändå får du inte in tillräckligt mycket pengar så du kan leva på din verksamhet.

 

Och när du undersöker dig själv på djupet så kommer du helt plötsligt på att du i 7-års åldern ofta hörde dina föräldrar prata om en bekant som var egen företagare. Den här personen fick kämpa och slita hårt för varenda öre och dina föräldrar uttryckte högt och tydligt att "De är mycket bättre att arbeta för andra med en fast anställning". Din 7-åring skapade en sanning i stil med "Det är kämpigt att driva eget företag och det är bättre att ha en fast anställning." Den här omedvetna sanningen har du haft med dig hela tiden utan att du vet om det, och den blockerar dig från att nå dit du vill.

Det är ALLTID de omedvetna sanningarna som vi bär på som har störts attraktionskraft. De är vår osynliga autopilot. Det är därför du tycker att Lagen om Attraktion inte fungerar... fast den egentligen fungerar perfekt. Det är bara det att du behöver bli medveten om och göra dig av med de "falska sanningar" som osynligt styr dig. Det är nämligen de som blockerar dina medvetna önskningar från att manifesteras i ditt liv.

 

För det spelar ingen roll hur mycket du gör positiva affirmationer,  Vision Boards, mediterar på din längtan osv, du kommer aldrig förverkliga dina drömmar när din inre autopilot styr ditt liv i en annan riktning.

 

 

TA HJÄLP ATT BLI FRI FRÅN DINA OMEDVETNA BLOCKERINGAR

Visst kan du själv göra jobbet, men jag kan lova dig, den investering du gör i att ta hjälp är ovärderlig. Ditt framtida JAG kommer tacka dig för det. 

 

För du är menad att leva det liv du längtar efter. Du hade inte fått dina drömmar om du inte också har möjligheten att förverkliga dem. Med hjälp av en expert kommer du snabbare hitta det som blockerar dig. För det är inte alltid du minns när du tagit in dessa "sanningar"och eftersom de är dina sanningar kan det också vara svårt att se att de blockerar dig. 

Så min varmaste rekommendation är att ta hjälp: 

 

Gå en kurs i DREAMALITY - make your dream reality. 

Det är en kurs som jag utvecklat och som hjälpt 100-tals människor att bli fria från sina omedvetna blockeringar kring pengar och annat. Jag har dessutom utbildat flera andra ledare, eftersom efterfrågan på kursen växt sig så stor. Så nu hittar du kurser på flera platser runt om i Sverige och även utomlands.

 

Eller ta en enskild session med mig eller någon av de terapeuter jag utbildat i min egen utvecklade metod Soulful Transformation Work. För vill du ha magisk snabb, djupgående och bestående förändring och märka resultat på en gång så är det nu möjligt.

Lycka till!

Malin

P.S. Är du i en situation där du bara inte kan göra en ekonomiskt investering i dig själv, ladda ner E-boken "Tänk om pengar faktiskt växer på träd" - HELT GRATIS!


Fyll i dina uppgifter och få information via email när nästa inlägg kommer

Skriv gärna en kommentar...