Välkommen till kursen som om och om igen får toppbetyg av deltagarna & transformerat hundratals människors liv!

 


Ladda ner

GRATIS E-BOK

I den här e-boken får du insyn i vad "omedvetna pengabilder" är och hur de stoppar dig från att leva ditt liv du längtar efter och drömmer om - utan att du vet om det!


Lyssna på Podcast

Malin Rosén från Drivkraften intervjuar Malin Henriksson Pratt, Dreamality's grundare, kring vår omedvetna relation till pengar.


Din omedvetna relation till pengar styr större delen av ditt liv...utan att du vet om det!

Visste du att vi alla har omedvetna negativa inprogrammeringar kring pengar, så kallade "pengabilder"? Dessa pengabilder är djupt inrotade "sanningar" som vi lärde oss i mycket unga år och som vi inte ens vet om att vi bär på.

 

Likt en osynlig GPS styr de både vår ekonomiska situation och vår verklighet i övrigt. Det liv du lever idag är en direkt avspegling av dina omedvetna pengabilder och kommer fortsätta att styra dig tills du gör något åt dem.

 

Det spelar ingen roll hur mycket du än lär dig från framgångs-gurus eller kämpar för förändring i din yttre värld, så länge din osynliga GPS är inställd "på annat" så är det den som styr dig.

 

Under DREAMALITYkursen kommer du hitta och omprogrammera din omedvetna relation till pengar och mycket, mycket mer. Med Instant Change Therapy's effektiva metoder märker du skillnad på en gång. Dessutom lär du dig viktiga framgångsnycklar som förändrar ditt liv för all framtid.  En investering för livet!

 

 

DREAMALITY - 2,5 djupt transformerande dagar som ger så mycket expansion på så många plan!


Den här kursen får om och om igen toppbetyg från deltagarna tack vare den enorma förändring som sker under dessa spännande kursdagar. Många blir förvånade när de under de noga utvalda övningarna upptäcker vilka omedvetna blockeringar de bär på och hur dessa har hållit deras liv tillbaka utan att de vetat om det.

 

Tack vare små grupper där det finns tid för alla och där deltagarna får experthjälp från ledaren och den fantastiskt snabba terapiformen Instant Change Therapy (ICT) - omprogrammerar och frigör de sig enkelt från dessa blockeringar. Många upplever att de lämnar kursen med en känsla av att vara "på nytt född". 

 

Flera vittnar också om både små och stora "mirakel" som sker i livet efter att de gått kursen. Helt plötsligt förverkligas det de så länge längtat efter, kämpat för och drömt om och många frågar sig: "Varför har jag inte gått den här kursen tidigare?"

 

"DEN ABSOLUT MEST OMVÄLVANDE OCH KONSTRUKTIVA KURS JAG TAGIT DEL AV - UNDERBART!

Kursen öppnade upp någonting inom mig som jag sökt efter under många år, ett lugn och en mer självklar förståelse för att jag inte behöver kämpa och prestera i allt jag gör för att lyckas - från relationer till arbete. Jag har i hela min kropp konkret fått känna att jag vågar och vill göra förändringar som inte längre känns omöjliga.

 

Nu känns allting plötsligt mycket mer spännande och hoppfullt i livet. Jag känner också en större tillit till mig själv och min potential. Dreamality är den absolut mest omvälvande och konstruktiva kurs jag tagit del av. Underbart!"

 

Amelie Nevrin
 

 

 

 

"KURSEN GAV MIG EN NY VÄN -MIG SJÄLV! 

Jag har lärt känna mig själv på riktigt och förstår nu vilket liv jag vill leva och hur jag kan hjälpa mig själv på vägen mot det.

 

En starkt kurs som verkligen passar för alla. Jag önskar att fler i min närhet gick denna kurs.

 

Jag trodde aldrig att vi bär på så mycket, i onödan, som håller oss tillbaka när det är så lätt att få hjälp att släppa taget om det."

 

Nina Karlsson Jarnek

"ETT RIKTIGT LYFT!

Kursen öppnade dörrar och var så häftig, rolig och helt omtumlande. Kan varmt rekommendera detta till dig som vill hitta en ny dimension i tillvaron.

En energiboost av sällan skådat slag får du på köpet. Rekommenderas varmt!"

 

Ewa Sjögren


Vi är oerhört glada för att du har hittat hit - det innebär att det kanske är DIN tur snart...


Under kursen kommer du bland annat att:

 

 • Hitta och frigöra dig från dina omedvetna negativa "pengabilder" så att du äntligen kan skapa det liv du drömmer om. 

   

 • Upptäcka andra "framgångsblockeringar" som ligger i ditt undermedvetna och som håller ditt liv tillbaka.

   

 • Få djupare kontakt med din själs längtan, syfte och mening och en tydligare bild av vad du drömmer om och verkligen vill. 

   

 • Få en djupare kontakt med dig själv och känna ditt eget värde. 

   

 • Lära dig framgångsverktyg som när du väl använder dem garanterat hjälper dig att skapa det liv du drömmer om.

  Malins unika terapiform Instant Change Therapy (ICT) har hjälpt 1000-tals människor med livsavgörande förändringar. 


  Malin Henriksson Pratt skapade den första "DREAMALITY - make your dream reality" kursen redan 2006 och har under åren hjälpt hundratals deltagare att bli fria från sina omedvetna framgångsblockeringar. Konceptet växte fram då hon på förfrågan ombads att skapa en kurs så att andra också skulle kunna uppnå det hon själv gjort.

   

  För Malin "walks-the-talk" och vet vad hon pratar om. På 90-talet tog hon sig själv från en till synes omöjlig situation. Efter att ha flytt från en psykopatisk partner och därefter blivit totalt utblottad, med skulder hon inte trodde hon skulle kunna betala av under hela sin livstid, kunde hon mot alla odds förändra hela sin livssituation - bli fri från sina skulder och skapa ett liv i konstant flöde, glädje och självförverkligande. 

   

  Sedan många år tillbaka lever hon sitt drömliv och är idag en mycket uppskattad terapeut/coach, kursledare, föredragshållare, utbildare, författare och Sveriges mest framstående expert inom området "pengabilder" - de omedvetna negativa trosföreställningar som styr våra liv utan att vi vet om det.

  Med över 20-års erfarenhet av att hjälpa människor har Malin utvecklat sin egen mycket uppskattade, unika, snabba och djupgående terapiform Instant Change Therapy (ICT) som hon även utbildar andra terapeuter i sedan 2015.

  KOMMANDE KURSER & INFO

  NYTT DATUM KOMMER

  INOM KORT! 
  Malmö

  Ledare: Malin Henriksson Pratt
  Plats: Gamla Väster

  23-25 oktober 2020 
  Stockholm

  Ledare: Mia Olsson
  Plats: Pontonjärgatan 12


  Alla DREAMALITY's kursledare har gått igenom en gedigen utbildning i gruppledarskap och har en djupgående förståelse kring pengabilder och dess omedvetna strukturer. Dessutom är de certifierade ICT-Terapeuter.

   

  Alla är utbildade av Malin Henriksson Pratt, DREAMALITY's grundare.

  Tider

  Fredag kl. 14.00- ca 18.00

  Lördag & Söndag kl. 9.00 - ca 18.00 (lunch ca 1-1,5 timme).

  Det är viktigt att du kommer i tid och kan vara med under hela kursen.

    

  Nöjdhetsgaranti

  Vi värnar alltid om hög kvalitet så att du som kund skall slippa oroa dig för om du kommer bli nöjd med din investering. Det betyder att om du mot förmodan inte skulle känna dig nöjd efter första kursdagen är det bara att säga till, avsluta kursen och få alla pengar tillbaka.

   

  Pris

  Priset för kursen är endast 3.900:- inkl. moms. Har du gått kursen tidigare är priset 3.600:- inkl. moms. Arbetsmaterial, fika och tilltugg ingår. Du kan dela upp betalningen på två eller tre gånger - se på respektive anmälan. Går du kursen för Malin Henriksson Pratt - Dreamalitys grundare är priset 5.200kr.

   

  Vem kan gå?

  Kursen vänder sig till både privatpersoner och företagare och är djupgående där teorier varvas med övningar. Du behöver inte ha några förkunskaper.

  Villkor

  Din anmälan är bindande. Skulle något inträffa så att du inte kan gå en bokad kurs har du möjlighet att medverka vid ett senare tillfälle i mån av plats. Du har också möjlighet att ge bort din plats till en annan person. Skulle du blir sjuk får du mot uppvisande av läkarintyg tillbaka hela kursavgiften förutom en serviceavgift på 500 kr.

   

  Språk
  Svenska om inget annat anges på kursanmälan.

  "GRYMT BRA KURS ALLA BORDE GÅ!

  Dreamalitykursen var en propplösare som frigjorde en enorm kraft i mig.

  Du måste bara gå den!"

   

  Linda Netsman

  MALIN ÄR "SPOT ON" HELA TIDEN!

  "Kursen hjälpte mig att se och släppa låsningar och blockeringar som hindrat mig i hela mitt liv. Att jag inte får vilja ha ngt, inte drömma, längta, alla andra före mig själv, inte värna om mina behov.... att jag måste anpassa mig.


  Helt magiskt att kunna släppa något som styrt så många delar av mitt liv! O detta enbart under två och en halv dagar."

   

  Anna Carlsson

  "BÄSTA KURSERNA!

  Jag har gått både Dreamalitykursen och

  Framgångsboosten för Malin. Kan starkt rekommendera båda. Tack vare dem lever jag nu mitt drömliv som digital nomad på Bali."

   

  Peter Bengtsson

  BÄSTA JAG GJORT UNDER 2018
  Jag fick frågan om vad som varit bäst för mig under 2018 och kursen Dreamality var det första jag tänkte.

  Utvecklande och stärkande! Jag började verkligen min resa efter denna kurs!

   

  Anna Lööv

   

   

   


  VANLIGA FRÅGOR & SVAR

  Är detta en kurs som lär ut "Lagen om Attraktion"?
  Vi berör ämnet men det är först och främst en kurs där du får hjälp att ta bort dina omedvetna blockeringar som står i vägen för att "Lagen om attraktion" ska fungera. Det många människor missar när de försöker använda sig av attraktionslagen är att de har omedvetna "sanningar" som stoppar dem från att manifestera det liv de längtar efter. Detta är sanningar och trosföreställningar som vi som barn skapade som överlevnadsstrategier. Först när vi befriat oss från dessa kan vi dra till oss det liv vi drömmer om. Under DREAMALITYkursen kommer du hitta och bli av med dessa omedvetna sanningar, du kommer stärka kontakten till ditt sanna jag och få verktygen att förverkliga dina drömmar.


  Är detta en kurs där ledaren driver på dig att ta fram ditt mod, gå utanför komfortzonen och våga hoppa?

  Nej, våra ledare har terapeutisk utbildning och går på djupet och hjälper dig att ta bort dina rädslor och blockeringar. Det går inte att bara uppmuntra till att vara modig genom slagord och "pushande" som ändå inte fungerar så fort man är ute i vardagslivet igen. Däremot kommer du känna att det du förändrar under kursen kommer ge dig ett naturligt mod som stadigt växer sig allt starkare. Din egen inre power!


  Är kursen en inspirationskurs?

  Självklart blir du oerhört boostad när du går kursen. Men inte på grund av ett på ytan "hejaklacks-förhållningssätt". Du blir på djupet boostad för att du blir fri från det som tidigare har hållit dig tillbaka utan att du vetat vad det är. Du når in i ditt sanna jag och det blir en genuin inspiration att leva ditt liv efter din själsliga längtan.

  KONTAKT
  www.malinhenrikssonpratt.com

  info@malinhenrikssonpratt.com

  0735-33 44 99

  © Copyrights by Happy Zoul AB/Dreamality/Malin Henriksson Pratt. All Rights Reseved.