Bli fri från omedvetna framgångsblockering

så att ekonomisk och själslig frihet blir en självklarhet i ditt liv.

 


Din omedvetna relation till pengar styr större delen av ditt liv, utan att du vet om det!


Visste du att vi alla har omedvetna negativa inprogrammeringar kring pengar, så kallade "pengabilder"? Dessa pengabilder är djupt inrotade "sanningar" som vi inte ens vet om att vi bär på.

 

Likt en osynlig GPS styr de både vår ekonomiska situation och vår verklighet i övrigt. Det liv du lever idag är en direkt avspegling av dina omedvetna pengabilder och kommer fortsätta att styra ditt liv tills du gör något åt dem.

 

Det spelar ingen roll hur mycket du än lär dig från framgångs gurus eller kämpar för förändring i din yttre värld, så länge din osynliga GPS är inställd på annat så är det den som styr ditt liv.

 

Under Dreamalitykursen hittar och omprogrammerar du din omedvetna relation till pengar och mycket annat, samt lär dig viktiga framgångsnycklar som förändrar ditt liv för all framtid. En investering för livet!

 

2,5 transformerande dagar som skapar en enorm expansion i ditt liv

 

  Under kursen kommer du bland annat att...

   

  • Hitta och frigöra dig från dina omedvetna pengabilder så att du äntligen kan skapa det liv du drömmer om 

  • Upptäcka andra framgångsblockeringar som håller ditt liv tillbaka

  • Få djupare kontakt med din själs längtan och en tydligare bild av vad du drömmer om och verkligen vill 

  • Få en större kontakt med ditt eget värde

  • Lära dig framgångsverktyg som när du väl använder dem garanterat hjälper dig att förverkliga dina drömmar

  DEN ABSOLUT MEST OMVÄLVANDE OCH KONSTRUKTIVA KURS JAG TAGIT DEL AV - UNDERBART!
   

  Kursen öppnade upp någonting inom mig som jag sökt efter under många år, ett lugn och en mer självklar förståelse för att jag inte behöver kämpa och prestera i allt jag gör för att lyckas - från relationer till arbete. Jag har i hela min kropp konkret fått känna att jag vågar och vill göra förändringar som inte längre känns omöjliga.

   

  Nu känns allting plötsligt mycket mer spännande och hoppfullt i livet. Jag känner också en större tillit till mig själv och min potential. Dreamality är den absolut mest omvälvande och konstruktiva kurs jag tagit del av. Underbart!

   

   

  Amelie Nevrin

  KURSEN GAV MIG EN NY VÄN

  - MIG SJÄLV 

   

  Jag har lärt känna mig själv på riktigt och förstår nu vilket liv jag vill leva och hur jag kan hjälpa mig själv på vägen mot det.

   

  En starkt kurs som verkligen passar för alla. Jag önskar att fler i min närhet gick denna kurs. Jag trodde aldrig att vi bär på så mycket, i onödan, som håller oss tillbaka när det är så lätt att få hjälp att släppa taget om det.

  Nina Karlsson Jarnek

   

  ETT RIKTIGT LYFT!

   

  Kursen öppnade dörrar och var så häftig, rolig och helt omtumlande. Kan varmt rekommendera detta till dig som vill hitta en ny dimension i tillvaron.

  En energiboost av sällan skådat slag får du på köpet. Rekommenderas varmt!

   

   

   

   

   

   

  Ewa Sjögren

   

  Lyssna på Podcast

  Intervju kring vår omedvetna relation till pengar

   

  Malin Rosén från Drivkraften intervjuar Malin Henriksson Pratt (Dreamalitys grundare)

  Ladda ner GRATIS E-BOK

  Tänk om pengar faktiskt växer på träd!

   

  Förstå hur dina omedvetna "pengabilder"

  styr ditt liv, inte bara ekonomiskt.


  KOMMANDE KURSER & INFO

   

  20-22 mars 2020 Stockholm

  Ledare: Mia Olsson
  Plats: Pontonjärgatan 12

  1-3 maj 2020 Malmö

  Ledare: Malin Henriksson Pratt
  Plats: Gamla Väster

  Tider

  Fredag kl. 14.00- ca 18.00

  Lördag & Söndag kl. 9.00 - ca 18.00 (lunch ca 1-1,5 timme).

  Det är viktigt att du kommer i tid och kan vara med under hela kursen.

    

  Nöjdhetsgaranti

  Vi värnar alltid om hög kvalitet så att du som kund skall slippa oroa dig för om du kommer bli nöjd med din investering. Det betyder att om du mot förmodan inte skulle känna dig nöjd efter första kursdagen är det bara att säga till, avsluta kursen och få alla pengar tillbaka.

   

  Pris

  Priset för kursen är endast 3.900:- inkl. moms. Har du gått kursen tidigare är priset 3.600:- inkl. moms. Arbetsmaterial, fika och tilltugg ingår. Du kan dela upp betalningen på två eller tre gånger - se på respektive anmälan. Går du kursen för Malin Henriksson Pratt - Dreamalitys grundare är priset 5.300kr.

   

  Vem kan gå?

  Kursen vänder sig till både privatpersoner och företagare och är djupgående där teorier varvas med övningar. Du behöver inte ha några förkunskaper.

   

  Villkor

  Din anmälan är bindande. Skulle något inträffa så att du inte kan gå en bokad kurs har du möjlighet att medverka vid ett senare tillfälle i mån av plats. Du har också möjlighet att ge bort din plats till en annan person. Skulle du blir sjuk får du mot uppvisande av läkarintyg tillbaka hela kursavgiften förutom en serviceavgift på 500 kr.

   

  Språk
  Svenska om inget annat anges på kursanmälan.

  Alla DREAMALITY's kursledare har gått igenom en gedigen utbildning i gruppledarskap och har en djupgående förståelse kring pengabilder och dess omedvetna strukturer.

   

  Dessutom har de  terapeututbildning i Soulful Transformation  Work. Alla är utbildade av Malin Henriksson Pratt, DREAMALITY's grundare.


  VANLIGA FRÅGOR & SVAR

   

  Är detta en kurs som lär ut "Lagen om Attraktion"?

  Vi berör ämnet men detta är först och främst en kurs där du får hjälp att ta bort dina omedvetna blockeringar som står i vägen för att "Lagen om attraktion" ska fungera. Det många människor missar när de försöker använda sig av attraktionslagen är att de har omedvetna "sanningar" som stoppar dem från att manifestera det liv de längtar efter. Detta är sanningar och trosföreställningar som vi som barn skapade som överlevnadsstrategier. Först när vi befriat oss från dessa kan vi dra till oss det liv vi drömmer om. Under DREAMALITYkursen kommer du hitta och bli av med dessa omedvetna sanningar, du kommer stärka kontakten till ditt sanna jag och få verktygen att förverkliga dina drömmar.

   

  Är detta en kurs där ledaren driver på dig att ta fram ditt mod, gå utanför komfortzonen och våga hoppa?

  Nej, våra ledare har terapeutisk utbildning och går på djupet och hjälper dig att ta bort dina rädslor och blockeringar. Det går inte att bara uppmuntra till att vara modig genom slagord och pushande som ändå inte fungerar så fort man är ute i vardagslivet igen. Däremot kommer du känna att det du förändrar under kursen kommer ge dig ett naturligt mod som stadigt växer sig allt starkare. Din egen inre power!

   

  Är kursen en inspirationskurs?

  Självklart blir du oerhört boostad när du går kursen. Men inte på grund av ett på ytan "hejaklacks förhållningssätt". Du blir på djupet boostad för att du blir fri från det som tidigare har hållit dig tillbaka utan att du vetat vad det är. Du når in i ditt sanna jag och det blir en genuin inspiration att leva ditt liv efter din själsliga längtan.


  GRUNDAREN - MALIN HENRIKSSON PRATT

  Malin skapade den första DREAMALITY - make your dream reality kursen redan 2006 och har sedan dess hjälpt 100-tals deltagare bli fria från sina omedvetna framgångsblockeringar. Konceptet växte fram då hon på förfrågan ombads att skapa en kurs så att andra också skulle kunna uppnå det hon själv gjort.

  För Malin "walks-the-talk" och vet vad hon pratar om. På 90-talet tog hon sig från en till synes omöjlig situation som totalt utblottad med skulder hon inte trodde hon skulle kunna betala av under hela sin livstid - till att göra sig fri och skapa ett rikt liv i konstant flöde.
   

  Sedan många år tillbaka lever hon sitt drömliv och är en mycket uppskattad terapeut, coach, kursledare, författare, konceptutvecklare. Hon utbildar bl a terapeuter i sin egen framgångsrika metod SOULFUL TRANSFORMATION WORK.

   

  Då efterfrågan  på DREAMALITY kurserna stadigt ökat och Malin har kommit att bli Sveriges mest framstående expert på pengabilder utbildar hon idag den nya generationens kursledare för DREAMALITY. Allt för att fler ska ha möjlighet att gå kursen och göra sig fria att skapa och leva sina drömliv.

   

  Läs mer om Malin på: www.malinhenrikssonpratt.com

   

  © Copyrights by Happy Zoul AB/Dreamality. All Rights Reseved.