Med en kombinationen av traditionell psykologi och den nya tidens snabba förändringstekniker samt med ett holistiskt och energimässigt perspektiv 

får dina klienter på ett helt nytt, enkelt och djupgående sätt hjälp att läka personliga och själsliga sår, hela trauman, bli fria från hinder och omedvetna blockeringar, lösgöra relationsproblem, ångest och mycket mer. 

En metod med magiskt effektiva verktyg som ger bestående förändring!

 


 

UNDER UTBILDNINGEN LÄR DU DIG BLAND ANNAT...

 • TYDA OCH UPPLÖSA FÖRSVARSSTRUKTURER

  Som barn utvecklar vi vissa försvarsstrukturer för att anpassa oss till familjen och de omständigheter vi växte upp i. Dessa försvar var till nytta och ibland även livsavgörande när vi var små men får stora negativa konsekvenser i vårt vuxna liv om vi inte frigör oss ifrån dem. Under utbildningen lär du dig att tyda, hitta och arbeta med att lösa upp begränsningar kring de 5 vanligaste grundförsvaren. 

 • MÄNGDER AV VERKTYG OCH METODER

  Du kommer få en stor verktygslåda med fantastiska redskap för att på djupet läka dina klienter. Med fördel kan du kombinera dessa verktyg med andra kunskaper och metoder du har sedan tidigare.  På bara ett par minuter kan vissa av verktygen hela livslånga besvär. En del av de effektiva verktyg du lär dig  är framtagna av Malin via kanalisering och andra kommer från olika andra influenser.

 • FAMILJESYSTEMETS OSYNLIGA LAGAR

  Du kommer lära dig hur familjesystemets "lagar" styr oss och vad som behöver ske för att skapa "ordning". Grunden bygger på traditioner från Familjekonstellationer men har uppgraderats med energiverktyg som gör processen snabb och effektiv.  

 • STÄRK DIN INTUITIVA FÖRMÅGA

  Under utbildningen kommer du öva upp och stärka din intuitiva förmåga och lära dig hur du på ett självklart sätt inkluderar det i ditt arbete. Även om dina klienter inte är öppna för flera dimensioner så kan du använda dig av informationen på en praktisk  och "oflummig"nivå.

 •  UPPLEVELSEBADERAD UTBILDNING

  Utbildningen är upplevelsebaserad vilket betyder att du lär dig genom övningar blandat med teoriavsnitt. Det gör att du får en djup förståelse för det du lär dig samtidigt som  det blir en makalös utvecklingsresa för dig personligen.

 • SESSIONER ÖVER TELEFON

  Trots att du till stora delar arbetar med klientens undermedvetna och använder verktyg som förändrar på en energimässig nivå så går det utmärkt att arbeta över telefon. Det ger både dig och dina klienter en enorm frihet då ni kan befinna er på olika platser i världen.

LADDA NER MER INFORMATION

Utbildningens innehåll, info om
priser & plats mm 


We will never sell your email address to any 3rd party or send you nasty spam.

 

 

Tipsa gärna dina vänner om utbildningen!

SOULFUL TRANFORMATION METODEN är utvecklad av Malin Henriksson Pratt vars unika arbetssätt och metoder fått enormt stor uppskattning och efterfrågan de senaste åren. Malins sätt att arbeta med klienter och kursdeltagare kan se ut som rena magin.

 

Många säger: "Jag har gått i terapi i flera år utan att få samma resultat jag fick av endast en session med dig, hur gör du?". Detta samt med den stadigt ökade efterfrågan på hennes arbete ledde till att Malin idag lär ut sina verktyg och metoder till både de som redan är terapeuter och till de som vill bli.

 

Den första utbildningsgruppen startade hösten 2015 och sedan dess har 7 grupper utbildat sig.

Nästa utbildningsgrupp startar den 18-20 oktober 2019 i Stockholm.

Utbildningen har gett mig såååå mycket så det ibland känns svårt att förstå allt.  

Jag har fått kunskap att bära med mig för resten av livet som både jag och andra har nytta och glädje av.

 

Ditt sätt att leda och utveckla andra människor till att växa och tro på sig själva är unikt. När jag såg dig jobba med kurskamraterna blev jag imponerad och berörd av din ödmjukhet, skicklighet och kärlek till människor.

EIVOR ROSENVANG

Stort tack Malin, för Soulful Transformation! En resa i personlig utveckling, transformation, sorg och glädje, tårar och skratt.  

Kunskap för livet, som jag tar med mig med stor tacksamhet. Jag känner en stor ödmjukhet att få ta del av dina kraftfulla verktyg. 

 

Vill tacka dig för ditt unika uttryck, som bidrar till utveckling och transformation hos så många. Du och Soulful Transformation gör skillnad!   

 

MARIANNE JÖNSSON

Stort tack Malin som skapat denna utbildning! Den är en av de bästa livsinvesteringar jag har gjort!

 

Verktygen har gett mig en ny dimension i livet. Jag använder dem varje dag både på mig själv och på de människor jag möter och arbetar med.

 

 

 

 

 

 

 

BIRGITTA HÖRBERG - ANDERSSON

ⓒ Happy Zoul AB/Malin Henriksson Pratt 2015-2019. All rights reserved.