Så närmar vi oss slutet på 2018....

En tid då många av oss ägnar de sista dagarna åt att göra en återblick av året som gått, samtidigt som vi blickar framåt med förhoppningar och längtan om en nystart.

 

Många av oss brukar göra någon form av avrundning  och personligt årsbokslut genom att uppmärksamma allt det vi har åstadkommit under året som gått. Så brukar även jag göra! Min erfarenhet är att det brukar bli riktigt fint när vi summerar allt och inser hur mycket vi faktiskt har hunnit med.

 

Men det jag reflekterade över i år var att vi ofta har en tendens att lägga perspektivet på det vi har presterat....

För mig  kändes det som om något fattades. Jag har gått igenom ett omvälvande år och ville även ta med fler perspektiv.  Så istället för att "bara" titta på allt jag har presterat och upplevt ville jag även ära allt det inre arbete jag gjort med mig själv under året... 

SÅ I ÅR FICK DET BLI ETT SJÄLSLIGT ÅRSBOKSLUT

Det innebär att jag också uppmärksammade det som gjort att jag har utvecklats och blivit ännu mer mig själv. Det som gjort att jag än mer lyssnar på och lever i enlighet med min själs sanna uttryck och längtan. Även de lärdomar jag har gjort och det som öppnat upp för en ännu större medvetenhet. Så i år ställde jag även dessa frågor till mig själv:

  • Hur väl har jag gett mig tid att vara i kontakt, lyssnat och agerat på min själs innersta längtan?
  • Hur mycket har jag lyckats älska mig själv utan förbehåll?
  • När har jag vänligen men bestämt dragit gränser till andra människor och därmed låtit mig vara den mest betydelsefulla personen i mitt liv?
  • Hur ofta har jag förlåtit mig själv, istället för att göra mig fel?
  • När har jag med öppet hjärta visat andra människor min sanna kärlek?
  • Vilka livsavgörande lärdomar och medvetandeöppningar har jag gjort - och hur vill jag använda dem under året som kommer?

Jag kan varmt rekommendera dig att ställa samma eller liknande frågor till dig själv och att också göra ditt "Själsliga årsbokslut". För mig blev det oerhört starkt och jag tror det kommer bli samma känsla för dig!

 

För som jag nämnde tidigare så har mitt år varit enormt omvälvande. Allt har handlat om att göra mig fri från och hela de djupa sår och trauman jag fått i narcissistiska relationer... 

 

Jag har gått till botten med och förändrat det som gjort att jag likt en magnet, och helt omedvetet, dragits till dessa människor. Jag har förstått varför, tagit ansvar för min del och helat mina djupaste anknytningssår. Jag har förstått att jag trots min styrka och mitt oberoende inom vissa områden, fortfarande haft ett medberoende när det kommer till de allra närmaste relationerna. 

 

Min resa till befrielse och helande har varit krokig, lång och smärtsam. Främst för att jag inte har kunnat hitta någon terapeut eller ett program som hjälpt mig med alla delar kring medberoende-narcissist problematiken. En del har haft kunskap om medberoende, någon annan om narcissism, en tredje om anknytningssår, en fjärde om trauma osv.

 

Jag har lagt ner oerhört mycket pengar och tid, till och med rest till en av de främsta experterna på ämnet i USA...men ingen har kunnat hjälpa mig med alla delar som behöver ske för att lösa det här pusslet.

 

Så efter att ha genomgått ett av de kanske tuffaste och mest transformerande året i mitt liv och där sista knutarna äntligen är lösta och helade, så jobbar jag nu på att skapa ett program som har ALLA delar.

 

För när jag äntligen tagit mig igenom min egen process och blivit oerhört medveten om hur de här dynamikerna fungerar och påverkar oss, och vad som krävs för att göra en djup transformation för att hela oss själva, så vill jag hjälpa andra.  För under resans gång har jag insett att jag inte varit ensam med de här svårigheterna.

 

Mitt program kommer heta "Reclaim Your Heart". Helt enkelt för att det är det allt slutligen handlar om. Att sluta upp att ge bort för mycket av sig själv till andra - och att hitta den riktigt djupa och förbehållslösa kärleken till sig själv!

Det kommer bli ett unikt transformerande program för dig som vill bryta dig fri från smärtsamma relationer, hela dina trauman, avprogrammera din omedvetna magnetism till osunda relationer (så att du äntligen kan dra till dig sant kärleksfulla människor) och slutligen återta den djupa kärleken till dig själv.

 

Blir du nyfiken på programmet och vill ha mer information när det är klart?
Fyll i ditt namn och emailadress här nedanför! Eller om du känner någon som skulle behöva det, tipsa dem gärna!

 

Önskar dig ett riktigt fint nytt år, med allt du längtar efter och drömmer om!


Fyll i dina uppgifter och få information via email när nästa inlägg kommer

Skriv gärna en kommentar...