OBS - FULLBOKAD! Nytt kursdatum kommer inom kort.
Nu är den äntligen här - kursresan som

kommer bli avgörande för ditt framtida liv!

THE ALCHEMY 
OF HEALING YOUR HEART

--------------------------------------------

7 Magiskt helande dagar för dig som har fått

nog av människor som gör dig illa och vill

återta ditt sanna självvärde...

 


Följ med på en unik och djupt transformerande kursresa där vi går till botten med och avprogrammerar din outgrundliga dragning till människor som på ett eller annat sätt gör dig illa. De människor som utnyttjar din godhet, tar ditt hjärta och sedan trampar på det.

Nu är det dags att en gång för alla förstå och bryta den omedvetna magnetism du har till dessa människor, hela dina sår samt återta ditt självvärde - så att du äntligen börjar dra till dig sant kärleksfulla människor!

EN KURS FÖR DIG SOM...

  • Har fått nog av att dra till dig människor som från början verkar vara fantastiska men som senare skadar dig på ett eller annat sätt. 

  • Sätter andras behov före dina egna och känner dig elak om du drar gränser eller säger nej.

  • Sitter fast i och har svårt att lämna relationer fast du vet att du om och om igen blir illa behandlad.

  • Blivit utsatt för narcissistiska övergrepp och är redo att hela dina trauman.

  • Har vuxit upp i en familj med känslomässiga eller fysiska övergrepp.

  • Bär på skamkänslor och/eller djup existensiell rädsla för ensamhet.

  • Upplever att ditt värde och din självkänsla står i proportion till hur mycket du hjälper andra.

  • Har svårt att bestämma dig och låter andra människor påverka dina åsikter och livsval. 

  • Vet om att du har en medberoendeproblematik och är redo att bli fri från den.  


VAD KURSEN KOMMER GE DIG...

Under förstklassig och professionell ledning kommer du i en liten grupp med likasinnade få kärleksfull support att steg-för-steg gå igenom alla de 9 klargörande, transformerande och avgörande processer som krävs för att du en gång för alla ska bryta din magnetism till människor som utnyttjar eller skadar dig.

 

Du kommer få hjälp att genomskåda dina förnekelsemönster, få klarhet i vem och vad du har blivit utsatt för. Vilka dynamiker som pågår under ytan och hur du upptäcker och hanterar dem, bryter dig loss, drar gränser och skyddar dig emot dem.

 

Du kommer få hjälp att lösa upp anknytningstrauman från en mycket tidig ålder. Bli fri från dina reflexmässiga medberoendemönster som har lärt dig att du i första hand ska finnas till för andra människor. Det som gör att du är stark och självklar när det kommer till att tillgodose andra människors behov men tappar den kraften och förmågan när det handlar om dina egna.

 

Du kommer hela din djupa existensiella ensamhet och den skam du medvetet eller omedvetet bär på så att du kan sluta leva genom andra människor och känna djup och sann kärlek till dig själv. Ett måste för att du i framtiden ska kunna fylla ditt liv med människor som ALLTID vill dig väl!

 

 


BENÁLMADENA - SPANIEN

13-20 SEPTEMBER 2019

Under kursen bor och arbetar vi helt ostörda av andra i ett vackert och lyxigt hus i Benálmadena på Spanska solkusten, ca 20 minuters bilfärd söder om Málagas flygplats.

 

Kursen är förlagd till förmiddagar och tidiga kvällar så att du får eftermiddagarna till dig själv och

det du behöver. Umgås eller egentid, 

sola & bada, vila & reflektera, göra utflykter till närliggande stränder, byar eller besöka sevärdheter.

 

Du delar dubbelrum med en av de andra i den exklusivt lilla gruppen på max 12 deltagare. 

 

Du kommer ha tillgång till delad hyrbil för att ta dig från och till flygplatsen och om du vill ta dig runt i trakterna under de lediga eftermiddagarna.


PRIS & ANMÄLAN...

I priset ingår kursen som är förlagd på dryga 6 timmar per dag (utom första och sista dagen). Boende i delat dubbelrum, frukost & middag samt snacks. Lunchen ordnar du själv och det kommer finnas råvaror att tillgå så att du exempelvis kan göra en enklare sallad eller wraps för att inta i huset eller ta med dig på din utflykt. Tillgång till delad hyrbil.

 

PRIS 

18.900kr inkl. moms.

Anmälningsavgiften är 5.000kr och betalas via faktura i samband med att du har fått klartecken att delta. Resterande 13.900kr betalas senast den
2 september 2019.

 

Skulle du vilja göra någon form av delbetalning så försöker vi hitta en lösning.

 

FLYG 

Flyget ordnar du och betalar själv.
OBS! Vänta dock med att boka till du har fått klartecken på att du har en plats på kursen. 

 

Det finns många olika flygbolag som tar dig till Málagas flygplats.

 

TIDER

 

FREDAG 13/9

Samling/Intro kl. 18:00

LÖRDAG 14/9 -TORSDAG 19/9
07:00 Meditation
8.00-9.00 Frukost

9.00-12.30 Kurs
12.30-17.30 Egen tid
17.30-20.00 Kurs
20.00 Middag
FREDAG 20/9

Utcheckning & hemresa

 

FRÅGOR 

Har du frågor och funderingar är du varmt välkommen att skicka ett email så återkommer vi så snart som möjligt.

 

ANMÄLAN

 

Du anmäler dig och genom att fylla i nedanstående formulär. Efter det kommer du inom något dygn få ett email med förslag på tider för ett telefonsamtal med Malin. 
 

I det här samtalet kommer ni säkra upp att kursen verkligen passar dig där du är i livet just nu.
Om inget står i vägen för att du ska kunna delta är din anmälan bindande.

 


KURSLEDARENS BAKGRUND...

Kursen är noggrant och omsorgsfullt utvecklad av Malin Henriksson Pratt som idag har kommit att bli en av Sveriges ledande experter inom narcissistiska övergrepp & medberoendeproblematik.

 

Efter att ha kraschlandat i en ny djup livskris för ett par år sedan stod hon inför ett smärtsamt faktum. Trots över 20 år av egen personlig utveckling och som en högt uppskattad och efterfrågad terapeut, kursledare och utbildare hade hon ändå blundat för och åter igen släppt in människor i sitt liv som var på väg att förgöra henne.

 

"Jag var helt förkrossad, hur hade jag med all min kunskap och medvetenhet kunnat låta detta ske...igen? Trots tidiga varningstecken hade jag blivit charmad och indragen i deras nät. Där och då bestämde jag mig för att hitta experthjälp eftersom allt jag tidigare gjort inte lyckats lösa min problematik. Efter det följde en tid av världsomspännande sökande och helande av olika delar i mig själv, en process som var både dyr och tidskrävande men också livsavgörande.

 

I den här processen kom jag fram till något riktigt skrämmande. Ingen av dessa experter och terapeuter hade hela bilden av vad jag behövde läka. Någon var expert på narcissister och deras lömska metoder, en annan på Posttraumatisk Stressyndrom, en tredje på anknytnigstrauman en fjärde på medberoende osv. Jag var helt enkelt tvungen att lägga mitt eget pussel.

 

Det har lett till att jag idag har identifierat alla delar som krävs för att en gång för alla läka och bli fri. Därför har jag skapat denna kurs "The Alchemy of Healing Your Heart" med 9 komponenter av klargörande, transformerande och avgörande processer. Varmt välkommen!"

 


Tipsa gärna dina vänner 

ⓒ Happy Zoul AB/Malin Henriksson Pratt 2019. All rights reserved.