FRAMGÅNGSBOOSTEN

BEPRÖVAT PROGRAM SOM STEG - FÖR -STEG LYFTER DITT FÖRETAG TILL EN HELT NY NIVÅ OCH SKAPAR KONSTANT INFLÖDE PÅ BARA 6 VECKOR...

 


FÖR DIG SOM ÄR TERAPEUT - COACH - HEALER - ELLER ANNAN FÖRETAGARE OCH VILL UTVECKLA DITT FÖRETAG TILL ETT FRAMGÅNGSRIKT AFFÄRSKONCEPT...

 • fler kunder utan att förändra dig - det kommer verkligen bli tydligt för både dig och dina kunder

 • Gör mer av det du älskar - samtidigt som du får mer tid över

 • Upptäck och bli fri från det som omedvetet håller dig tillbaka från att lyckas - ovärderlig del som annars omöjliggör din framgång

 • Lär dig hur du skapar kraftfulla system och paketeringar så att du tjänar mycket mer pengar samtidigt som du hjälper fler

 • Få flera värdefulla BONUSAR som hjälper dig att nå dit du vill 

 • Webbkursen passar alla företagare som är trötta på att kämpa och som vill lära sig hur man skapar större frihet och framgång 

MODUL 4

Skapa attraktiva PAKET med högt VÄRDE för dina kunder

Lär dig hur du skapar attraktiva och unika paket som passar just din drömkund samt hur du gör för att jobba mindre och tjäna mer.

 

Det här är verkligen en ögonöppnare och kommer göra en enorm skillnad för dig och ditt liv. Missa den inte! 

 

 

 

 

MODUL 5

Organisera din KUNSKAP till värdefulla och enkla steg-för-steg SYSTEM

Du kartlägger och organiserar din kunskap och lär dig hur du skapar värdefulla steg-för-steg system som verkligen hjälper dina kunder.

 

Förutom att det blir ännu roligare för dig att arbeta så är den stora vinningen att dina kunder enkelt förstår vad de kommer få ut av att jobba tillsammans med dig samt att du tjänar mer pengar.

 

 

MODUL 6

Låt dina kunder hitta DIG och håll relationen levande

 

Under den här modulen lär du dig hur du skapar en oemotståndlig "kundmagnet" och hur du designar ett riktigt fint  håll-kontakten-system som gör att du blir det självklara valet både för nya och gamla kunder.

 

Många företagare missar det här självklara sättet att relatera till sina kunder vilket gör att de går miste om stora inkomster. När du börjar använda dig av det här kommer du direkt märka stor skillnad i ditt inflöde.

DESSUTOM FÅR DU TRE VÄRDEFULLA BONUSAR

BONUS #1
(värde av 500kr)

Så skriver du din PERSONLIGA story 

Med den här suveräna mallen skapar du enkelt och snabbt en medryckande och berättelse och presentation av dig själv som hjälper dina kunder att börja relatera till dig på ett självklart och inspirerande sätt.

 

Du använder sen din DIN STORY på din hemsida, i ditt marknadsmaterial och även i "live" sammanhang.
 

BONUS #2
(värde av 700kr)

Skriv HYPNOTISKA texter som DRAR in kunderna till dig 
 

Lär dig hur du kommunicerar både i skrift och tal med dina kunder så att ditt erbjudande blir helt oemotståndligt.

 

Följ den här enkla mallen och du kommer snabbt se hur du hjälpa dina drömkunder att hitta just DIG..

 

 

 

 

BONUS #3
(värde av 2.000kr)

Ta vara på din TID - ta vara på DITT LIV
​ 

Ett utmärkt system som hjälper dig att minska din stress och förstå vad det är som är viktigt för dig och ditt företag.

 

Systemet hjälper dig att se vad du behöver prioritera för att skapa det liv du längtar efter.

 

På en gång märker du skillnad - du blir lugnare, mer fokuserad och tjänar mer pengar.  

SAMT DELTA I
FRAMGÅNGSBOOSTENS
SLUTNA FB-GRUPP

I den slutna gruppen bara för de som deltar i FRAMGÅNGSBOOSTEN kan du ställa frågor och utbyta erfarenheter med de andra deltagarna och Malin.

 

Ett fint stöd under hela kursresan. Du som vill kan stanna kvar i gruppen även efter kursens slut och fortsätta utbytet.
  

 

 

 

 

 

 

Vore det inte fantastiskt om du kunde göra 2020 till ditt bästa år någonsin? 

 • 6 veckors webbkurs som du gör när som helst på dygnet när det passar DIG bäst. Du har tillgång till kursen och kan göra den när du vill under minst 1 år.
   
 • Varje modul har ett Action pack med nedladdningsbart arbetsmaterial och mallar.
 • 3 riktigt fina BONUSAR till ett gemensamt värde av 3.200kr.
   

 • Normalt pris för kursen är 9.550kr Totalt sparar du över 9.850kr + moms.

Allt detta får du dessutom helt riskfritt i och med vår Nöjd kund garanti. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med webbkursen kan du fram till 14 dagar efter kursens start få ALLA pengar tillbaka om du mot förmodan inte skulle vara nöjd.

 

TILLGÅNG TILL HELA PROGRAMMET PÅ EN GÅNG

Så fort du köpt programmet får du ett email med dina inloggningsuppgifter. Du får på en gång tillgång till alla 6 moduler samt de suveräna bonusarna och kan sätta igång när du vill.
Nu kan inget stoppa dig - inte ens priset!

 

UNIKT ERBJUDANDE

Tidigare 9.550kr + moms

NU 2.900kr + moms
Du kan även välja att delbetala på två eller tre månader
för 1.595kr + moms/mån respektive 1.112kr + moms.
Välj ditt alternativ på betalsidan.

 

För mig har Framgångsboosten inneburit ett stort steg framåt på många plan. Efter ganska mycket motstånd mot marknadsföring har det nu lossnat helt och blivit otroligt roligt och givande att arbeta med att utveckla mitt företag.

 

Framgångsboosten blev kickstarten för att jag nu fått in fler stimulerande och mer välbetalda uppdrag än jag någonsin haft tidigare. Jag har dessutom nu äntligen nått ett inkomstmål jag satte för cirka tio år sedan!!

 

Jag har Framgångsboosten att tacka för detta och det har varit roligt och givande att arbeta med kursen hela vägen. Stort TACK Malin för en fantastisk kurs och för ditt genuina stöd under tiden - Allt gott!

 

Marie Sandgren

Jag har kommit igång igen. Plus att jag ökade min omsättning förra året som också har gjort att jag slutar min fasta anställning på 60 procent.

 

 Arbetet jag gjorde under 6 veckor gjorde mig starkare o gladare. Jag började tro på mig själv o mitt företag igen. Jag blev peppad att följa övningarna och det gav mig bra rutiner att fortsätta med. Att ta korta stunder varje dag o göra något för företaget. 

 

Jag är nu ännu mer övertygad om att jag ska arbeta med samtalsterapi o mindfulness som är min passion och min mission i livet.

 

Tack Malin för ditt engagemang, generositet o förtroende. Jag hoppas vi ses någon gång i framtiden. 

Det kan ibland vara ganska ensamt på utvecklingsmötena som ensam egenföretagare! Det är liksom samma person som frågar och ger svar!

 

Att få kraften, inspirationen och modet att våga utveckla och förändra DET har FRAMGÅNGSBOOSTEN hjälpt mig med! Tack Malin för att du finns och gör det här möjligt!

 

Framgångsboosten har fått mig att förstå vilka delar som hållit min kraft tillbaka, & finna vägar att öppna upp för framgång. 

 

Kommer ihåg den dagen jag fick möjlighet till privat coachning av dig, tror det var ca ett år sedan. Wow vilken upplevelse & ödmjukhet du förmedlade. Tack Malin!

Jenny Berg

JAG VAR SJÄLV PÅ VÄG ATT GE UPP

För ca 15 år sedan kände jag mig som en helt misslyckad företagare och funderade ofta på att ge upp och gå tillbaka till ett "vanligt jobb" fast hela mitt inre bara skrek NEEEEJ!!! Jag trodde att alla andra som lyckades i sina företag var smartare än mig och framför allt att man behövde göra om sig själv till någon som man inte är.

 

Senare förstod jag att det finns beprövade metoder och tekniker som om man bara använder dem kan göra vilket företag som helst framgångsrikt. Då bestämde jag mig för att lära mig allt jag bara kunde komma över och till slut vände hela min situation.

 

Jag hade knäckt koden och helt plötsligt började allt fler kunder komma, pengarna började rulla in samtidigt som jag fick mycket mer tid över. En enorm frihetskänsla!

 

Idag har jag coachat hundratals småföretagare att steg-för-steg skapa framgång för dem. Jag brinner för att bidra med mina kunskaper till andra så att de ska slippa kämpa lika mycket som jag en gång gjorde. - Malin Henriksson Pratt 

Framgångsboosten är en jättebra kurs som har stärkt mitt självförtroende som företagare.

 

Förutom de ovärderliga praktiska tips på hur man kan tänka och marknadsföra sig blev en oväntad vinst den personliga utveckling jag fick under resans gång.

 

Jag rekommenderar den till alla som vill utveckla sitt företag oavsett storlek på det.

 

 

 

 

Katarina Berglund

Framgågsboosten är precis vad namnet lovar - en riktig boost för företaget och företagaren.

 

Både jag och mitt företag mår markant bättre! Jag vill varmt rekommendera kursen!

 

En riktig boost för att ta sig framåt och hitta sin niche. Härlig energi och ger en fördjupning i att hitta sina brister att jobba med och styrkor att fokusera på.

 

Jag har gått igenom 2/3 av programmet och det har hittills gett mig mycket viktiga insikter att bygga vidare på. Det är så spännande!

Jeanette Wetterheim
 

Framgångsbosten har hjälpt att utveckla mitt företag när det kändes som jag hade fasnat i mitt tankesätt kring företaget och dess utveckling.

 

Nu kan jag leva helt på mitt företag och känner mig mer avslappnad mycket tackvare all hjälp jag fått från framgångsbosten.

 

 

 

 

 

 

 

Emma Hedborg

 

UNIKT ERBJUDANDE

Tidigare 9.550kr + moms

NU 2.900kr + moms
Nu finns även möjlighet att delbetala på två månader
för 1.595kr + moms/mån. Välj ditt alternativ på betalsidan.

Tipsa gärna dina vänner!

ⓒ Happy Zoul AB/Malin Henriksson Pratt. All rights reserved.